/ الهيكل التنظيمي / معاونت دانشجویی و فرهنگی / حوزه دانشجویی / اداره تغذیه

اداره تغذیه

 

 

 گزارش عملکرد اداره تغذیه:

 

- اجرای بخشنامه ها و دستور العمل های جاری سازمان مرکزی

-بکارگیری پرسنل آشپزخانه به صورت قراردادی در جهت افزایش نظارت بر کیفیت مواد غذایی و رضایت مندی دانشجویان

-ارتقاء سیستم تغذیه به اتوماسیون ومکانیزه

-افزایش شاخص های بهداشتی در رابطه با محیط ، ابزار کار و بهداشت فردی پرسنل آشپزخانه

-تجهیز سلف سرویس برادران و خواهران با ظرفیت 1500 نفر در روز

-تفکیک سلف سرویس ویژه اساتید و کارکنان

-نصب و تجهیز وسایل ایمنی مورد نیاز آشپزخانه

-نظارت و کنترل روزانه بر تهیه – پخت و توزیع مواد غذایی

-نظارت بر کلیه بوفه های دانشگاه

-آموزش آخرین آیتم های بهداشتی به پرسنل آشپزخانه

- کنترل و نظارت بر مواد غذایی که به صورت روزانه خریداری می شوند .

 

 

 


معدل الزيارة: 2563   قيم هذه الصفحة: 0

اشترك في النشرة الإخبارية

إحصاءات الزيارة       اليوم: 42    أمس: 3    هذا الشهر: 1873    حتى الآن: 1032835