مهندس شیخ عطار در دیدار با هیات عراقی خبر داد:

گسترش همکاری های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی با دانشگاه‌های عراق

رمز الأخبار: 726 تاريخ الافراج: 1396/12/13
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، روسای چهار دانشگاه کشور عراق در سفر خود به تهران با حضور در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با مهندس علیرضا شیخ عطار سرپرست اداره کل امور بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی دیدار و گفت وگو کردند.

مهندس شیخ عطار در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی درباره این دیدار، اظهار داشت: دکتر عادل حسین هادی البغدادی رئیس دانشگاه بابل، دکتر علی عبدالعزیز عبد علی رئیس دانشگاه میسان، دکتر هادی دویج العتابی رئیس دانشگاه قادسیه و دکتر ابی سعید احمد رئیس دانشگاه موصل روسای چهار دانشگاه مهم عراق امروز در سفری به ایران میهمان دانشگاه آزاد اسلامی بودند و از امکانات آموزشی، پژوهشی و آزمایشگاه های واحد علوم و تحقیقات به عنوان یکی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی بازدید کردند.

سرپرست اداره کل امور بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: این هیات دانشگاهی در این دیدار از نزدیک با امکانات و ظرفیت های دانشگاه آزاد اسلامی آشنا شدند و در جریان ظرفیت عظیم علمی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفتند.

سرپرست اداره کل امور بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: در دیدار امروز به هیات عراقی پیشنهاد دادیم که دانشگاه آزاد اسلامی با دانشگاه های عراقی تبادل استاد و دانشجو، ارائه فرصت های مطالعاتی برای اساتید و پژوهشگران عراقی، پذیرش دانشجوی عراقی و برگزاری دوره های مجازی داشته باشد.

وی با بیان اینکه برگزاری دوره های مجازی یکی از برنامه های اداره کل امور بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی است، گفت: قرار است علاوه بر برگزای کلاس های حضوری و مشترک، دوره های مجازی برای دانشجویان عراقی برگزار کنیم و مدرک آن از سوی دانشگاه آزاد اسلامی یا به طور مشترک از سوی دانشگاه آزاد و دانشگاه عراقی صادر شود.

مهندس شیخ عطار افزود: طرف های عراقی از این پیشنهادها استقبال کردند و قرار شد متن پیشنهادی ما را با وزارت علوم عراق مطرح کنند و پس از اخذ مجوزهای لازم، با توجه به موقعیت جغرافیایی دانشگاه و ظرفیت آن با یکی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ارتباط برقرار کنند و به این ترتیب دانشگاه آزاد در عراق فعالیت جدی خود را در حوزه آموزش عالی آغاز کند.

سرپرست اداره کل امور بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه اکنون بیش از 600 دانشجوی عراقی در دانشگاه آزاد اسلامی در حال تحصیل هستند، تاکید کرد: ارتباط واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی با دانشگاه های عراقی باید گسترش پیدا کند. دانشگاه های عراقی علاقمند به استفاده از ظرفیت های علوم پزشکی، مهندسی و پیراپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی هستند.

تسميات : امور بین الملل - دانشگاه آزاد اسلامی - عراق

إحصاءات الزيارة       اليوم: 73    أمس: 3    هذا الشهر: 1904    حتى الآن: 1032866