همکاری تنگاتنگی بین بنده و دکتر فرهاد رهبر وجود دارد

رمز الأخبار: 725 تاريخ الافراج: 1396/12/12
رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: همکاری تنگاتنگی بین بنده، دکتر رهبر، معاونان ایشان و مدیریت اجرایی و علمی دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علی‌اکبر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز در حاشیه چهارمین همایش مرجعیت علمی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره شایعه استعفای دکتر فرهاد رهبر از ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: این حرف کاملاً نادرست است، ما از وجود دکتر فرهاد رهبر به عنوان یک فرد باتجربه و عالم که سابقه بسیار ارزشمندی در مدیریت دانشگاه دارد، استفاده می‌کنیم.

وی افزود: یکی از موفق‌ترین دوره‌های ریاست دانشگاه تهران زمانی بود که دکتر فرهاد رهبر رئیس این دانشگاه بود. ایشان سابقه معاونت رئیس‌جمهور در سازمان برنامه و بودجه را دارد و استاد تمام دانشگاه است.

رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: ما از اینکه دکتر فرهاد رهبر ریاست دانشگاه آزاد اسلامی را برعهده دارند، خوشحالیم و همکاری تنگاتنگی بین بنده، دکتر رهبر، معاونان ایشان و مدیریت اجرایی و علمی دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد و چنین موضوعی به هیچ وجه صحت ندارد.

دکتر ولایتی با اشاره به فضاسازی‌ها و شایعات موجود پیرامون دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: این فضاسازی‌ها، القای شبهه از سوی کسانی است که منافع آنان در دانشگاه آزاد اسلامی به خطر افتاده است

تسميات : دکتر فرهاد رهبر - دکتر ولایتی - رئیس هیات امنای دانشگاه

إحصاءات الزيارة       اليوم: 66    أمس: 73    هذا الشهر: 668    حتى الآن: 1035701