با سکانداری نیروهای ارزشی دانشگاه آزاد اسلامی به مسیر انقلابی خود برمی گردد

رمز الأخبار: 608 تاريخ الافراج: 1396/11/4
مجموعه بسیج دانشجویی و سپاه خیلی از این رخداد استان و انتخاب جنابعالی خرسند و به آینده دانشگاه آزاد امیدواریم در عرصه کار و تلاش با استفاده از مشاورین ارزشی و با شناسایی آسیب های دانشگاه ها و استفاده از توان کارشناسان خبره و انقلابی برنامه های خوب و اثرگذاری خواهیم داشت.

در این دیدار صمیمی، محمود علیپور، مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان ایلام با تبریک به دکتر محمد میرزایی حیدری اظهار داشت: با روی کار آمدن  ولایتی و فرهاد رهبر و با سکانداری نیروهای ارزشی دانشگاه آزاد به مسیر انقلابی بازمی گردد.

علیپور افزود: مجموعه بسیج دانشجویی و سپاه خیلی از این رخداد استان و انتخاب جنابعالی خرسند و به آینده دانشگاه آزاد امیدواریم.در عرصه کار و تلاش با استفاده از مشاورین ارزشی و با شناسایی آسیب های دانشگاه ها و استفاده از توان کارشناسان خبره و انقلابی برنامه های خوب و اثرگذاری خواهیم داشت.

سرپرست  دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در ادامه این جلسه گفت:ان شاء الله با تفکر ناب انقلاب اسلامی بتوانیم به جایگاهی برسیم که لیاقتش را داریم و با تدابیر جناب ولایتی و فرهاد رهبر دانشگاه آزاد به سمت تخصص و تعهد گرایی رفته و درصددند با استفاده از نیروهای جوان متعهد و متخصص در جهت منویات رهبری پیش رویم.

دکتر محمد میرزایی حیدری گفت: با اعتماد به جوانان متعهد و انقلابی متخصص این کشتی که در خشک سالی گیر کرده به سالهای آبادانی برگردد.

دکتر حیدری در ادامه تاکید کرد: با عنایت خداوند و تلاش نیروهای ارزشی در مسیری که مطالبات رهبری پیش رود در حرکتیم و مطمئنا در این مسیر با یک سری مشکلات چون تجمل گرایی، اشرافی گرای رانت خواری و زد و بندهای زیادی که در مسیر تعهد و تخصص نبوده اصلاح شود.و این قطعا به زمان بر است.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه نیازمند رسیدن به آرامش و به دور از التهاب و تنش است، تصریح کرد: بنده در این مسیر هدفم خدمت به مردم در راه رضای خداست خدا فرصتی داده که چند صباحی در این مسیر تلاش کنیم، امتحان شویم و ذخیره ای برای فردای قیامت محیا کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام گفت:با همفکری ، دعای خیر و پشتبانی از این تفکر انقلابی، دلمان به بسیج قرص است که همیشه در تمامی بحران های و صحنه های حساس پیش قدم بوده است.

دکتر حیدری افزود: باید به سمت یک جهاد علمی و همه جانبه پیش رویم که به آرمان های متعالی انقلاب و منویات رهبری برسیم و دعا بفرمایید در این مسیر هر قدمی که برمی داریم در جهت خدمت به مردم و کسب رضای الهی باشد.

تسميات : دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر میرزایی حیدری - علیپور

إحصاءات الزيارة       اليوم: 46    أمس: 193    هذا الشهر: 975    حتى الآن: 1059526