امروز؛ آغاز ثبت نام براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی دانشگاه آزاد اسلامی

رمز الأخبار: 607 تاريخ الافراج: 1396/11/3
ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته نیمسال دوم 97-96 از ساعت 9صبح امروز آغاز و تا ساعت 24 چهارشنبه (11 بهمن) ادامه خواهد داشت.
ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته  نیمسال دوم 97-96 از ساعت 9صبح امروز آغاز و تا ساعت 24 چهارشنبه (11 بهمن) ادامه خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، کلیه متقاضیان ثبت نام براساس سوابق تحصیلی مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در خصوص انتخاب رشته، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام در 20رشته محل در مقطع کاردانی ناپیوسته و در یک رشته و 20 محل دانشگاهی در مقطع کاردانی پیوسته اقدام کنند.

گفتنی است دارندگان دیپلم فنی و حرفه ای، کاردانش و هنرستان نظام قدیم در مقطع کاردانی پیوسته در رشته متجانس با دیپلم و همچنین دارندگان دیپلم نظری نظام جدید متوسطه بدون پیش دانشگاهی و داوطلبان دیپلم 4 ساله نظام قدیم، در هر رشته ای ازکاردانی پیوسته امکان ثبت نام دارند.

متقاضیان کاردانی ناپیوسته با دارا بودن مدرک دیپلم 4 ساله نظام قدیم یا دیپلم و پیش دانشگاهی نظام جدید می توانند در هر رشته کاردانی ناپیوسته ثبت نام کنند.

لازم به ذکر است کلیه واجدین شرایط می توانند بدون توجه به محدودیتهای اعلامی دررشته تربیت بدنی ثبت نام کنند.

تسميات : بدون آزمون - دانشگاه آزاد اسلامی - کاردانی

إحصاءات الزيارة       اليوم: 30    أمس: 3    هذا الشهر: 1861    حتى الآن: 1032823