رئیس سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی معرفی شد

رمز الأخبار: 595 تاريخ الافراج: 1396/10/18
مراسم تکریم و معارفه روسای سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی با حضور مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در این مراسم علیرضا منظری به عنوان رئیس سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی معرفی و از زحمات سیداحمد زرهانی در مدت سرپرستی سما قدردانی شد.

محمدصادق ضیایی مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم تکریم و معارفه روسای سازمان سما با بیان سوابق کاری و ویژگی‌های شخصیتی احمد زرهانی گفت: «وی فردی مطلع، متواضع، کاردان و برازنده بحق واژه معلم اخلاق است و در یک برنامه رسمی با حضور دکتر ولایتی و دکتر رهبر تکریم خواهد شد.»

علیرضا منظری رئیس جدید سازمان سما نیز با ارائه گزارشی از سوابق کاری و علمی خود و با تشکر و قدردانی از زحمات و تلاش‌های ارزنده زرهانی در سازمان سما اظهار کرد: «جمهوری اسلامی ایران حاصل خون شهدای گرانقدر و جانبازان عزیز بوده و در این نظام مسئولیت نه امتیاز است و نه حق، بلکه امتحان الهی است.»

زرهانی هم درباره تکلیف هر انسان مسلمان گفت: «با توجه به اینکه ما در قبال هر مسئولیتی پاسخگو هستیم و این برخواسته از تعالیم اسلام است، باید توجه کنیم، وقتی مسئولیتی بر عهده می‌گیریم، حدفاصل آمدن و رفتن ما چه اثری باقی خواهد ماند.»

وی با بیان خلاصه‌ای از فعالیت‌های صورت گرفته در دوران تصدی مسئولیت خود خاطرنشان کرد: «ما سرباز انقلابیم و عادت به تغییر سنگر داریم.»

زرهانی از تلاش‌های صادقانه و همراهی همکاران سمایی در راستای اجرای سیاست‌های سازمان سما تشکر و قدردانی کرد.

تسميات : دانشگاه آزاد اسلامی - رئیس سما - سما

إحصاءات الزيارة       اليوم: 41    أمس: 132    هذا الشهر: 620    حتى الآن: 1047607