مجموعة:

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خبر داد:

در صورت عدم تایید مابقی رشته‌های دانشگاه آزاد، طبق قانون مجلس خواسته دانشگاه عملیاتی می‌شود

رمز الأخبار: 480 تاريخ الافراج: 1396/4/21
رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی، درباره رشته‌های این دانشگاه در مقطع ارشد که وزارت علوم آنها را غیرقانونی می‌خواند، یکبار دیگر با قاطعیت اعلام کرد قانونی که در سال ۶۷ در مجلس تصویب شده است مطمئن هستیم که بار دیگر مورد تایید قرار می‌گیرد و دانشگاه آزاد به توسعه خود می‌پردازد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر علی‌اکبر ولایتی در حاشیه نشست مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی که صبح امروز با حضور سردار غلامحسین غیب‌پرور و معاون فرهنگی دانشگاه آزاد برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی تابع قوانین مجلس است. قانونی که توسط مجلس تصویب شده است، رشته محل‌های این دانشگاه را قانونی می‌داند.»

او افزود: «وزارت علوم تعدادی از رشته‌ها را تایید کرده و تعدادی را تایید نکرده است، حدود هزار و ۵۰۰ رشته ارشد دانشگاه آزاد اسلامی را تایید کرده و ما بقی را اگر تایید نکند، طبق قانون مجلس این خواسته دانشگاه آزاد عملیاتی خواهد شد.»

تسميات : دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر ولایتی - کارشناسی ارشد

إحصاءات الزيارة       اليوم: 87    أمس: 132    هذا الشهر: 666    حتى الآن: 1047653