مجموعة:

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی :

آغاز انتخاب رشته های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از یکشنبه

رمز الأخبار: 287 تاريخ الافراج: 1395/5/26
سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی از آغاز انتخاب رشته های با آزمون این دانشگاه از روز یکشنبه 31 مرداد ماه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مجتبی علوی فاضل با بیان اینکه انتخاب رشته با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تا 15 شهریور ادامه دارد، افزود: داوطلبان برای نام نویسی در این دوره ها باید به پایگاه های اینترنتی به نشانی WWW.AZMOON.ORG و یا sanjesh.iau.ac.ir مراجعه کنند.

وی گفت: داوطلبان با استفاده از نمره، رتبه و شناسه ای که از طریق سازمان سنجش آموزش کشور دریافت کرده اند می توانند برای انتخاب رشته های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی اقدام کنند.

علوی فاضل با بیان اینکه هر داوطلب می تواند 20 رشته محل انتخاب کند افزود: دفترچه راهنمای انتخاب رشته نیز همزمان با آغاز نام نویسی در پایگاه اینترنتی یاد شده منتشر می شود. به داوطلبان توصیه می شود انتخاب رشته خود را براساس نمره و علاقمندی انجام دهند.

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: هزینه نام نویسی در دوره های با آزمون 320 هزار ریال است که از طریق کارت های بانکی عضو شبکه شتاب و از طریق سایت یاد شده قابل پرداخت است. همچنین نتایج نهایی دروه های با آزمون در دهه سوم شهریور و از طریق سایت اینترنتی به نشانی WWW.AZMOON.COM اعلام می شود.

علوی فاضل گفت: ظرفیت پذیرش در دوره های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی حدود 55 هزار نفر است

تسميات : آزمون - دانشگاه آزاد اسلامی - علومی فاضل

إحصاءات الزيارة       اليوم: 113    أمس: 45    هذا الشهر: 3096    حتى الآن: 1050083